KerstKonijn!


KerstKonijn!

"Een verhaal dat sterk appelleert aan de verbeeldingskracht van de kinderen"

"Met minieme middelen weten ze hun jonge publiek moeiteloos mee te krijgen.
De ene keer doorspekt met humor en dan weer spannend en vol emotie."

KerstKonijn is een avontuurlijke voorstelling vol (live) muziek, poppenspel en humor, waarbij de verbeeldingskracht centraal staat. Hierdoor is de voorstelling ook goed te volgen voor kinderen die slecht kunnen horen of een taalachterstand hebben.

Konijn loopt weg van huis en trekt de wijde wereld in. Hij ontdekt de vrije natuur, moet oppassen voor voorbijrazend verkeer en komt in een groentetuin terecht. Maar daar is een kok net bezig met het kerstdiner. Lukt het Konijn uit de handen van de kok te blijven?

Na een lange omzwerving komt Konijn bij het Kerstcircus. Daar wordt zijn ware aard ontdekt; hij is niet zomaar een konijn, maar een STUNTKONIJN!  

De voorstelling Konijn! van Theater Tique bestaat uit diverse korte sketches, waarin Konijn op verrassende wijze nieuwe avonturen beleeft. 

Geschikt voor de hele school!

Bij de schoolvoorstelling wordt beeldend materiaal of een lesbrief geleverd waarmee de kinderen zelf aan de slag kunnen in de klas. 

Voorstelling (max 100 leerlingen per keer)

40 minuten 

1x €765, 2x €1085, 3x €1455

(exclusief reiskosten en 9% BTW)

voor voorstellingen op dezelfde datum en locatie.

Scholen binnen een straal van 20 km van Amsterdam komen in aanmerking voor een korting, neem contact op over de mogelijkheden.

Ook met kleine scholen blijven we graag meedenken over passende oplossingen, stuur vrijblijvend een bericht.

Theater Tique beschikt over eigen geluidstechniek en kan op praktisch elke locatie spelen, zowel binnen als buiten. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Theater Tique is een professioneel theatergezelschap dat in 2011 is opgericht door Daphne Zandberg. Met het blauwe mannetje Tique maakte ze naam en faam door het winnen van tv-programma Popster, een talentenjacht voor poppen.

Theater Tique speelt diverse voorstellingen waarbij de verbeeldingskracht centraal staat. 
Door eenvoud en krachtig samenspel komen de poppen van Theater Tique tot leven. Met verhalen over samenwerken, humor, tegenslag, emoties, vriendschap, liefde, plezier, fantasie, dromen en nog veel meer.

Voorstellingen van Theater Tique kunnen op elke locatie spelen. Van gymzaal tot theater, in bibliotheek of buiten op straat. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Diantha de Kinkelder op 18 januari 2024 12:27
We hebben genoten van een prachtige kerstvoorstelling over het kerstkonijn. Alle kinderen van groep 1 t\/m 8 waren geboeid tijdens de voorstelling waarbij alle emoties voorbij zijn gekomen: er is gezongen, gevreesd en gelachen. De communicatie met deze meester verhalen vertelsters verliep ontzettend prettig. Het was een feestje van begin tot het eind.
door Monique op 18 januari 2024 08:53
De voorstelling Kerstkonijn heeft de aandacht weten te vangen van alle leerlingen op ons Kindcentrum. Van de voorschool tot en met groep 8, alle kinderen (en begeleiders!) hebben vol enthousiasme meegeleefd èn gelachen om de avonturen van dit schattige en grappige konijntje. Theater Tique is meester in van het kleine theater een grootse beleving maken. Wat onze school betreft een aanrader!
;