Een indiaan in huis

Een indiaan in huis

Een indiaan in huis.
Casper weet alles van Indianen en het liefst ordent hij elke dag de veertjes van zijn indianentooi. In de wereld van de Indianen is alles overzichtelijk. Maar voor zijn ouders is deze indianenwereld soms lastig. Hoe is het voor hen om een kind met autisme te hebben? Een kind dat taal ingewikkeld vindt en vaak niets of weinig begrijpt van de dagelijkse dingen/ de wereld om hem heen. Hoe is het om een indiaan in huis te hebben?

‘Een indiaan in huis’ is een herkenbare en ontroerende voorstelling over autisme en de impact ervan op de nabije omgeving. Een voorstelling voor iedereen die te maken heeft met kinderen en jongeren met een stoornis binnen het autistisch spectrum.

Na de voorstelling volgt een interactief gedeelte waarin Bint het publiek prikkelt en uitnodigt om met elkaar in gesprek te gaan. Er worden onderling ervaringen uitgewisseld, vragen gesteld en tips verzameld.


Categorie: Overig
Leeftijdscategorie: 12 – 112
Prijscategorie: €825 – €1000
Duur voorstelling: 90 minuten
Speelvlak: 5 X 3 X 3
Lesmateriaal: Nee
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Een indiaan in huis (2011)
Off Road (2012)
Grutjes & Griesmeel (2012)
Heibel en Hartstocht (2014)