Optimist?

Optimist?

Jolien vaart vandaag haar eerste zeilwedstrijd. Ze zit nog niet zo lang op zeilles en vindt de wedstrijd daarom erg spannend.
Jolien weet dat een zeilwedstrijd niet altijd voor de wind gaat maar voelt zich tijdens het zeilen altijd als een vis in het water.
Doordat ze goed heeft opgelet tijdens de zeiltrainingen hoopt ze eerste te worden. Zal ze haar zenuwen onder bedwang kunnen houden? Want wat als Jolien de boot mist... Help Jolien mee de finishlijn te halen en laat je verrassen door deze interactieve en educatieve theatervoorstelling vol grappige en onverwachte gebeurtenissen!

www.kapkast.nl


Categorie: Overig
Leeftijdscategorie: 6 – 9
Prijscategorie: €750 – €950
Duur voorstelling: 40 minuten
Speelvlak: 12 X 10 X 5
Lesmateriaal: Nee
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Cultureel ondernemer Elise Gruber - theaterdocent, (tranings)actrice, trainer van de methodiek ‘Speel je Wijs’ én actief zeilster in de 16m2 klasse - studeerde in 2013 af aan de opleiding Docent Theater in Leeuwarden.

Theaterwerkplaats KapKast streeft ernaar om interactieve en educatieve theatervoorstellingen te maken waarbij kinderen enthousiast worden gemaakt voor uiteenlopende onderwerpen.