"Jij mag er helemaal zijn!"

"Jij mag er helemaal zijn!"

“Jij mag er helemaal zijn!” is een interactieve voorstelling met antipest programma. Luisteren, kijken, kunst, samen zingen en bewegen in een vrolijk en kunstig decor! Molletje voelt zich verdrietig en alleen, Op een dag krijgt hij een aanwijzing en ontdekt de wereld van kleuren en licht. In het licht ontdekt hij wie hij echt is.

Goede dingen over elkaar zeggen! Hoe kijk je naar elkaar? En hoe zie jij jezelf?..Klopt het wel wat je ziet? We gaan goed kijken! en oefenen in goede dingen zeggen met behulp van Molletje! Kom maar tevoorschijn je mag gezien worden. Iedereen is waardevol en uniek. Geef niet op! Voorstelling duurt ongv. 60 minuten.

Met de handpop Molletje die zorgt voor een leuke verassing!

Het verhaal uit het prentenboek van Molletje "Jij mag er helemaal zijn!"Geschreven en geschilderd door Mirjam Vollebregt

Kindertheater THUIS BIJ MOLLETJE is een ondergronds kindertheater in de binnenstad van Zwolle. Daar heeft Molletje zijn eigen huisje. Waar de voorstelling kan worden gegeven. In een sprookjesachtig Mollenhuis. Maar wij komen ook bij u op locatie.

Sassenstraat 26

Zwolle

www.thuisbijmolletje.nl

facebook.com/molletjevoorstelling


Categorie: Kindervoorstelling
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €250 – €450
Duur voorstelling: 60 minuten
Lesmateriaal: Nee
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  
  
door op 09-02-2018 21:59:50

Super gave. Voorstellingen.