Circus Allez Hoep

Circus Allez Hoep

Circus Allez Hoep
Een interactieve circusvoorstelling vol kleurrijke artiesten. Voor het Hooggeëerd Publiek treden op: Isolde, de acrobatenvogel, zes kleurrijke circusrupsen, Jerke, de sterke man, Hoep de circuskoe en..... Clowntje Pedro, bekend van tv! Hij behaalde met zijn act de vijfde plaats in de finale van POPSTER! Komt dat zien, Komt dat zien!!


Een interactieve voorstelling gespeeld met marionetten. Ondersteund door leuke liedjes en muziek. En met als belangrijkste artiesten de toeschouwers!


 


  

 


Categorie: Poppentheater
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €450 – €650
Duur voorstelling: 45 minuten
Speelvlak: 4,5 X 3,5 X 3
Lesmateriaal: Nee
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Poppentheater Trollemor speelt al meer dan 20 jaar marionetten/poppentheater waar de kinderen en volwassenen dicht bij betrokken zijn. De marionetten komen op een subtiele manier tot leven en spelen hun verhaal, met muziek of in stilte. Stille kijkmomenten worden afgewisseld met actief meedoen.

Poppentheater Trollemor bestaat uit Magda Pontier (poppen en objecten) en Johannes ten Have (liedjes en muziek).

Trollemor speelt in kleine theaters, basisscholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, zorginstellingen, bibliotheken, cultuurcentra en festivals.